Сирене със зеленчуци на тиган
Лора и Стоян
37. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2024 Здравейте Карамел, радваме се, че рецептата ви харесва. Ще очакваме и други отзиви за наши рецепти:)
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2024 И аз обичам да готвя зеления фасул в кисела среда, за пръв път го приготвих по стара българска готварска книга, запържваше се с чесън и се доваряваше в компанията на лимонов сок и мащерка. И до сега го приготвям така за гарнитура, после гледах по готварския канал една турска готвачка, която го готвеше само в доматен сос, без добавяне на друга течност, пробвах го и така, също беше уникално вкусно. И за мен е добре, че доматите не се добавят по-късно, защото обичам фасулът да поеме част от киселината. Благодаря за рецептата!
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2019 Наистина е много вкусно!
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2018 Много вкусна рецепта. Аз също добавям картоф или два.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2018 Няма българско домакинство без тази рецепта. Аз добавяи и един картоф.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...