Пиле в зелен сос с тиквено семе
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2022 Това ми е една от любимите закуски!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2016 Много приятна на вкус каша се получи! Напомня на попара :)
Използвах масло гхи и обикновено краве сирене.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...