Пушени свински ребра с барбекю сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2019 Аз добавих и печена червена чушка за по-богат вкус. Накрая за месоядните отгоре добавих парченца наденица. Получи се добре!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2018 Страхотна рецепта. Сготвих я с червен боб и жълта чушка, стана прекрасно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2017 Любимото ядене на мъжа ми!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2017 Вкусно и лесно ядене.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2017 Вкусно бобче за вечеря! Въпреки, че леко го преварих е страхотен!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...