Запечени пълнени гъби

Дата: 08.12.2015
Източник: Desi
ТИТЛА: Чирак
Запечени пълнени гъби
 
Необходими продукти:
10-12 средно големи печурки
50 г сирене
1-2 скилидки чесън
1/2 връзка копър
настърган кашкавал за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбите се почистват и пънчетата им се отстраняват.
2
Чесънът се начуква и се смесва със сиренето, заедно с наситнения копър.
3
Гъбите се пълнят с получената смес и се поръсват с настъргания кашкавал.
4
Пекат се в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато кашкавалът се запече.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

21.01.2016
Страхотни са! Моят мъж обаче ги предпочита с малко беконче вътре... И като гарнитура към пържолки :-)
1.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2016
сложих вътре и малко мексикански микс от зеленчуци, който ми беше останал след една пица; станаха чудесни :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта