Целина на тиган
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2020 Вкусно се получи и е лесно за изпълнение.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2019 Много често камембера го продават в дървени кутийки. Много удобно е да го запечеш направо в долната половина на кутийката, без фолио
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2018 Бързо и вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2018 интересно, като изключим увиването във фолио.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...