Чийзкейк без печене
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ябълки 1 яйце 1/2 ч.ч. кокосово масло (разтопено) 3 с.л. захар 3 с.л. брашно от овесени ядки 3 с.л. смляно ленено семе 1/2 ч.ч. пълнозърнесто брашно 1 ч.л. бакпулвер или сода 2 ч.л. канела стафиди |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2020 Нямах стафиди, сложих орехи. Добре се получиха. Лененото семе ми идва мааалко в повече, но като цяло са супер!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...