Паста „Маргарита\"
Лора и Стоян
за блата: 3 големи връзки магданоз 1/2 връзка джоджен 100 мл зехтин „Екстра върджин” 180 г брашно 2 яйца 1 ч. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сол зехтин за намазване | за крема: 600 г крем сирене 250 г българско козе сирене 400 г заквасена сметана 1 лайм 100 г почистен спанак |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2019 Вкусно
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2016 Страхотно лесен и много вкусен кейк! Бързо се превърна в хит у дома! :)
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2015 Много вкусен!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2014 А, ако козето сирене не е българско?!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2014 С какво може да се замести спанакът (без лапад,киселец, коприва), но да остане в духа на рецептата?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...