Кюфтета от тиквички и моркови с разядка от краставици
Лора и Стоян
![]() |
300 г телешки бут 1 ч. л. сол 1/4 ч. л. смлян джинджифил 1 ч. л. олио 2 с. л. нишесте 1 белтък 200 мл телешки бульон 5-6 капки сусамово олио 1 ч. л. смлян джинджифил 3-4 с. л. соев сос 3-4 с. л. олио 3-4 скилидки чесън 1 глава кромид лук 1 с. л. нишесте 1/2 кг зелен фасул 1 ч. л. черен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...