Зелен фасул по китайски
Лора и Стоян
![]() |
1/2 кг телешка кайма 1/2 ч. л. къри 1/2 ч. л. захар 4– 5 скилидки чесън 1 голяма глава кромид лук 1 кг домати сол и черен пипер на вкус 1/2 ч. л. кимион 1 ч. л. риган 2–3 стръка магданоз 2 с. л. галета 1 глава кромид лук 1 патладжан 1 яйце 1/2 ч. л. кимион |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...