Чий кюфте
Лора и Стоян
![]() |
100 г агнешко месо 100 г агнешка кайма 1/2 кофичка кисело мляко 1-2 с. л. краве масло 1 къдрава питка 1 ч. л. доматено пюре сол и лют пипер на вкус домати и зелени чушки за гарнитура |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...