Купичка от пармезан със зеленчуци и песто
Лора и Стоян
750 г зелен фасул 1 ч. л. сух джоджен 2 ч. л. сол 4 ч. л. брашно 1/4 връзка магданоз 1 глава лук 1 глава чесън 2 домата 2 моркова 50-80 мл олио 50 г целина зърна черен пипер и лимонов сок на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много ароматна българска яхния!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...