Купичка от пармезан със зеленчуци и песто
Лора и Стоян
600 г зелен фасул 1 щипка захар 2-3 с. л. оцет 2-3 стръка магданоз 1-2 пера пресен лук 1/2 глава кромид лук 2 домата 2 картофа 80-100 мл олио 50 г белени тиквени семки черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...