Салата от пъпеш с млечен къпинов дресинг
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2014 Сварих езика, но не в тенджера под налягане, а в обикновена и по тази причина го оставих за малко повече време да къкри. Изстудих го. През това време направих дресинга точно по вашата рецепта и стана страхотен. Сервирах ястието по същия начин, както от видеото и всички вкъщи много го харесаха!
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...