Салата от пъпеш с млечен къпинов дресинг
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2014 Сварих езика, но не в тенджера под налягане, а в обикновена и по тази причина го оставих за малко повече време да къкри. Изстудих го. През това време направих дресинга точно по вашата рецепта и стана страхотен. Сервирах ястието по същия начин, както от видеото и всички вкъщи много го харесаха!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...