Зелена „Снежанка“

Краставицата тук е заменена от лапад, киселец и див чесън
Източник: Бон Апети
Дата: 07.05.2012
Зелена „Снежанка“
 
Необходими продукти:
1 връзка лапад
1 връзка киселец
1 връзка див чесън
1/2 връзка магданоз
3 с. л. зехтин
600 г цедено кисело мляко
250 г краве сирене
30 г краве масло
червен пипер и смлени орехи за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Зелена „Снежанка“

Лападът, киселецът и магданозът се почистват и се нарязват наситно. Задушават се за кратко в маслото.

 


2
Зелена „Снежанка“ 2

След като се охладят, се прибавят дивият чесън, нарязан наситно, цеденото кисело мляко, сиренето и зехтина.

 


3
Зелена „Снежанка“ 3

Накрая се поръсва с червен пипер и орехи.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: