Картофени кюфтенца със спанак и тиквички
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2023 Моят бърз вариант беше да сервирам печените зеленчуци с два соса, един на базата на сиренето и вторият е дресинга, заменяйки крема сиренето със сирене пасирано с масло и прясно мляко, двата соса бяха много вкусни, комбинацията от всичко отлична. При повече време ще следвам стриктно технологията.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...