„Ризото“ от булгур с домати
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2021 Ще се повтори,потрети и т.н.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Не обичам патладжани, но тази мусака ми хареса
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2013 Рецептата ми хареса . Приятна на вкус и лека . Приготвя се лесно .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Изпълних рецептата на 80%, тъй като направих някои вкусни изменения :) - Замених патладжаните с пюриран нахут, а заквасената сметана с прясна, бита сметана...стана много интересна на вкус и вид.. дано да я харесат моите хора, защото са мнооооого капризни :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2014 много жалко че не давате инфо за калориите
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...