Златното прасенце

Дата: 01.10.2015
Източник: Мая
ТИТЛА: Чирак
Златното прасенцеЗлатното прасенцеЗлатното прасенце
 
Необходими продукти:
200 г свинско месо за готвене
соев сос на вкус
100 г горчица
1 голяма глава лук
100 мл бира
олио
сол
захар
черен пипер
червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на кубчета и се смесва с горчицата, соевия сос и бирата.
2
Добавят се черен пипер и червен пипер и се разбърква добре в метален съд.
3
Оставя се в хладилник за 1 час.
4
Лукът се нарязва на кръгчета, които се разполовяват и се слага в предварително загрят с олио тиган.
5
Сипват се 2 ч. л. захар и още толкова сол.
6
Бърка се често, до получаване на златист цвят.
7
Лукът се изважда и в същият тиган се слага месото с цялата марината.
8
Оставя се да ври, докато бирата се изпари.
9
После се смесва с лука и се получава нещо вълшебно!



Съвет:
Когато карамелизирате лука, сложете еднакво количество захар и сол, но внимавайте да не пресолите, защото захарта не може да промени пресоления вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта