Пудинг от картофи

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Пудинг от картофи
 
Необходими продукти:
350–400 г картофи
2 яйца
100 мл прясно мляко
50 г сирене
2 с. л. брашно
60 г краве масло
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Добре измитите картофи се сваряват и обелват. След като изстинат, се настъргват на едро ренде.
2
Прибавят се жълтъците, разбити с млякото, настърганото сирене и солта, а след това – брашното и разбитите на сняг белтъци. Разбърква се добре.
3
Сместа се изсипва в намазана с масло тавичка и се полива с останалото масло. Пече се във фурна на 200 градуса.


Съвет: За украса може да се използват цветни зеленчуци, нарязани във форма по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


161 ДУШИ ОНЛАЙН
Илиан Иванов се регистрира в сайта.
Дарко коментира рецептата Кокосово масло
Магдалена Сашева се регистрира в сайта.
Gergana Mazganova се регистрира в сайта.
Полина се регистрира в сайта.
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Фаршировани яйца
Анна Стефанова се регистрира в сайта.
Lora Manova-Dzhekova се регистрира в сайта.
Васелена Чакръкова се регистрира в сайта.
foxy се регистрира в сайта.
Margarita Nikolchovska се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта