Идеални са за леки предястия и салати.
Партнират си успешно в изобилие от вкусни комбинации с месо, риба, яйца и сирене и ... каквото още ви е по вкуса.
А освен всичко друго са полезни и здравословни, тъй като са отличен източник на калий, витамин Е, витамин С и фолиева киселина.
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...