Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
21864 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
14.11.2025
под рецепта Зимен трайфъл
Здравейте Меди, да, може да да замените. Ще очакваме да споделите резултата:)
2
14.11.2025
Здравейте Нина, олиото има по-мек, почти неутрален вкус, докато зехтина е с по-силен аромат на маслина, който ще се усеща в салата. Ако предпочитате зехтин, ползвайте него:)
3
09.04.2025
под рецепта Шоколадова торта
Здравейте Симона, форма с подвижно дъно и с диаметър 23 см.
4
04.04.2025
под рецепта Хвърчаща баба
Здравейте Велина, формичките са с диаметър около 7-8 см. и височина около 5-6 см. Сгъстяването на сосът е около 20 мин., но зависи от силата на огъня:) Количеството е малко повече от бабките, но идеята е да се използват всички останали жълтъци, като останалия сос може да ползвате за друг сладкиш, да се хапне само като крем или да полеете бабките повечко. Ако искате, следващия път направете сосът с половината необходими продукти. Поздрави от нас.
5
24.03.2025
под рецепта Памук погача
Здравейте Цветина, няма проблем да се хапне за вечеря, но както знаете топлия хляб е най-вкусен:) Поздрави от нас
за 8225 рецепти
Моите Рецепти:
978
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

345 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: