Пълнозърнести питки
Лора и Стоян
550 г брашно (+ за размесване) 50 мл топло прясно мляко 1/2 кубче жива мая 100 мл зехтин „Екстра върджин“ 1 ч. л. захар 1 ч. л. сол 1 яйце за намазване масло за намазване маково семе за поръсване |
36. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2020 Очаквах да се надигне повече, но иначе е чудесна!
| ![]() |
35. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2020 Вкуснооо!
| ![]() |
34. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2018 Чудна е!
| ![]() |
33. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2016 Първата питка в живота ми, а стана толкова сполучлива и вкусна - благодаря ви!!:)
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2016 Страхотна
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...