Пъстра тракийска салата
Лора и Стоян
5 големи глави лук 80 г орехи 60 мл олио 30 мл ябълков оцет 4 сварени яйца сол на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2017 Да, Екатерина, съгласни сме, че при термична обработка част от полезните вещества на лука се губят. В случая, с тази рецептата не се набляга толкова върху това, салатата да е полезна, а да е вкусна. За да се възползваме максимално от полезните свойства на лука, е препоръчително, той да се консумира в различните видове салати в сурово състояние.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2017 Така като се запича лука не се ли губят много от полезните му вещества?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...