Баница със спанак и кашкавал
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2024 В тази рецепта харесвам най-вече бързината, с която мога да ги направя за закуска, ползвам чопър, брашното на три пъти приблизително чаена чаша, всеки път с по малко сирене, кашкавал и масло, сода, после към овкусените трохи добавям яйцето и млякото, десетина минути работа общо с оформянето и само 15-20 за печене. И са запомнящи се като вкус, заради чубрицата.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2022 Просто чудесни.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2022 Благодаря за рецептата! Много вкусни и бързи за приготвяне.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2020 Много вкусни!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2018 Страхотни за закуска :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...