Домашна мътеница

Дата: 27.02.2013
Източник: Бон Апети
Домашна мътеница
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. пълномаслено прясно мляко
сокът от 1/2 лимон (3 с. л. бял винен оцет)
 

Начин на приготвяне:
1
Домашна мътеница
В купа се смесват прясното мляко и сокът от лимон.

 


2
Домашна мътеница 2
Оставят се за 10 минути, докато млякото се пресече и мътеницата е готова за ползване.


 




Съвет: Подходяща е за маринати, за мюсли, за кексове – на мястото на прясно или кисело мляко.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта