Калмари песто

Дата: 23.11.2005
Източник: Бон Апети
Калмари песто
 
Необходими продукти:
500 г туби от калмар
2 картофа
2 с. л. узо
2 с. л. зехтин
1 с. л. сос "Песто"
куркума и магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Калмари пестоКартофите се обелват, настъргват се и се запържват. Калмарът се нарязва на тънки ивички, измива се и се подсушава.
2
Калмари песто 2Мазнината се нагрява в тиган и когато запуши, в нея за около 3 минути се запържват калмарите. След това се заливат с узото.
3
Калмари песто 3В средата на порционна чиния се поставя готварски метален пръстен. В него се слагат запържените картофи, а върху тях - калмарите. След това пръстенът се маха.
4
Калмари песто 4Около предястието за украса се поръсват куркума и наситнен магданоз и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


431 ДУШИ ОНЛАЙН
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта