Мариновано пиле на скара

Дата: 15.06.2002
Източник: Бон Апети
Мариновано пиле на скара
 
Необходими продукти:
2 обезкостени бутчета
2 щипки риган
2 щипки босилек
2 щипки девесил
2 щипки мащерка
1 с. л. мед
1 с. л. зехтин
5-6 скилидки чесън
сок от 1/2 лимон
50 мл водка
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Мариновано пиле на скараКожата на бутчетата се отстранява. Продуктите за маринатата се смесват в купичка и хубаво се разбъркват.
2
Мариновано пиле на скара 2Месото се поставя в ароматната смес, овалва се хубаво и се оставя да престои поне няколко часа (най-добре едно денонощие). Пече се на намазана с олио скара по 6-7 минути от всяка страна.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

14.08.2016
Много сочни и вкусни станаха пържолките.Благодаря за рецептата!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта