Торта „Дъга\"
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2017 На мен не ми се получи, следвах точно инструкциите и ми стана мокър и сбит отвътре. Спадна като го издавих от фурната. Пекох на 180 с вентилатор 40 минути, клечката ми излизаше суха.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2015 много вкусен,
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 да
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 много вкусен,браво
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...