Пълнено обезкостено пиле

Дата: 15.02.2015
Източник: Danito-e
ТИТЛА: Чирак
Пълнено обезкостено пиле
 
Необходими продукти:
1 охладено пиле
500 г кайма (смес)
1 яйце
подправка за пиле
подправка за кайма
сол
чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнено обезкостено пилеПочистваме и измиваме пилето. Обезкостяваме цялата гръдна част на пилето, като гледате да не разкъсвате кожата. С конец и игла зашиваме, където се е разкъсала и започваме да пълнем пилето откъм шията.

2
Пълнено обезкостено пиле 2За плънката нарязваме на малки парченца бялото месо, овкусяваме с подправка за пиле, сол и черен пипер. Към месото добавяме каймата, яйцето, подправката за кайма и чубрица, и омесваме всичко добре.
3
Пълнено обезкостено пиле 3Пълним пилето с тази смес, слагаме го в плик за печене и печем 1 час и 30 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.02.2015
Незнам дали сте пробвали точно такова пълнено пиле,но е нещо страхотно,все едно чдете пържола ;)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта