Тепсийка

Дата: 17.02.2009
Източник: Бон Апети
Тепсийка
 
Необходими продукти:
1 кг кисело зеле
1 щипка естрагон
1 щипка червен пипер
2 клонки целина
1 ч. ч.олио
2 ч. ч. булгур
1 чушка
1 морков
1 скилидка чесън
1 стрък праз лук
500 мл зелева чорба
500 г свинско месо
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
ТепсийкаМесото се нарязва на парчета и се запържва в олио, като се посолява.
2
Тепсийка 2Празът се нарязва наситно и се слага при месото.
3
Тепсийка 3Поръсва се с естрагон и се прибавят нарязаните морков, чушка, чесън и целина.
4
Тепсийка 4Овкусява се с черен пипер и се разбърква с булгура и зелевата чорба.
5
Тепсийка 5Сипват се червеният пипер и киселото зеле, разбърква се и ястието се изпича във фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта