Зеле с кокал по сухиндолски

Дата: 19.02.2009
Източник: Бон Апети
Зеле с кокал по сухиндолски
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
500 г свинско месо
1 л зелева чорба
2 глави лук
1 връзка прясна целина
1 к. ч. олио
1/2 пакетче естрагон
2-3 ч. л. червен пипер
1-2 ч. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Зеле с кокал по сухиндолскиЛукът се нарязва и се запържва в загрято олио.
2
Зеле с кокал по сухиндолски 2Добавя се нарязаното на парчета месо и се разбърква.
3
Зеле с кокал по сухиндолски 3Киселото зеле се нарязва на ленти и се изсипва в тенджерата с месото и лука.
4
Зеле с кокал по сухиндолски 4След като зелето се запържи, се сипва зелева чорба от червено зеле.
5
Зеле с кокал по сухиндолски 5Подправя се с естрагон, червен пипер, черен пипер и прясна целина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта