Тепсийка

Гост: Анка Мънкова, рецепта от Сухиндол
Източник: Бон Апети
Дата: 17.02.2009
Тепсийка
 
Необходими продукти:
1 кг кисело зеле
1 щипка естрагон
1 щипка червен пипер
2 клонки целина
1 ч. ч.олио
2 ч. ч. булгур
1 чушка
1 морков
1 скилидка чесън
1 стрък праз лук
500 мл зелева чорба
500 г свинско месо
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Тепсийка
Месото се нарязва на парчета и се запържва в олио, като се посолява.
2
Тепсийка 2
Празът се нарязва наситно и се слага при месото.
3
Тепсийка 3
Поръсва се с естрагон и се прибавят нарязаните морков, чушка, чесън и целина.
4
Тепсийка 4
Овкусява се с черен пипер и се разбърква с булгура и зелевата чорба.
5
Тепсийка 5
Сипват се червеният пипер и киселото зеле, разбърква се и ястието се изпича във фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


225 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: