Спаначен огретен
Лора и Стоян
![]() |
8 агнешки котлети 25 мл зехтин кората от 1/4 лимон 2–3 щипки розмарин кората от 1/2 лимон 40 г краве масло 1 щипка кориандър 10 мл горчица 1 кубче телешки бульон 1/2 ч. л. нишесте 10 г мед 1/2 ч. л. горчица 20 мл бяло вино сол и черен пипер на вкус 2–3 щипки розмарин 1 скилидка чесън кората от 1/2 лимон 1 щипка кориандър 20 мл зехтин 1/2 лимон 15 мл соев сос 2–3 капки сусамово олио 1/2 от останалата марината |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...