Фаршировани пуешки гърди

Дата: 06.07.2010
Източник: Бон Апети
Фаршировани пуешки гърди
 
Необходими продукти:
250 г пуешко филе
50 г зелени маслини (без костилки)
50 г стафиди
50 г боровинки
30 г гренадин
1 с. л. нишесте
брашно за овалване
олио за пържене
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пуешкото филе се разрязва по средата така, че да се оформи джоб.

2
Вътре се слагат маслините и стафидите, предварително накиснати във вермут или бяло вино.
3
Затваря се добре, леко се посолява и се овалва в брашно. Нагорещява се олиото и в него се запържва филето от двете страни.
4
В друг намазнен тиган се сипват боровинките, нишестето, предварително размито с малко студена вода, гренадинът и сокът от накиснатите стафиди. Сервира се разрязано на две с гарнитура от задушени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


340 ДУШИ ОНЛАЙН
Kremena Spirdonova коментира рецептата Малинов тарт
Valio Argirov се регистрира в сайта.
Kremena Spirdonova се регистрира в сайта.
Румяна Василева се регистрира в сайта.
Зоя Моллова се регистрира в сайта.
Nina Toleva-Nowak се регистрира в сайта.
Ivayla Stoyanova се регистрира в сайта.
anna.lyubomirova коментира рецептата Леща яхния
anna.lyubomirova се регистрира в сайта.
БОРИСЛАВА се регистрира в сайта.
Незабравка коментира рецептата Стъклени звезди
Незабравка коментира рецептата Стъклени звезди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта