Фаршировани пуешки гърди

Дата: 06.07.2010
Източник: Бон Апети
Фаршировани пуешки гърди
 
Необходими продукти:
250 г пуешко филе
50 г зелени маслини (без костилки)
50 г стафиди
50 г боровинки
30 г гренадин
1 с. л. нишесте
брашно за овалване
олио за пържене
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пуешкото филе се разрязва по средата така, че да се оформи джоб.

2
Вътре се слагат маслините и стафидите, предварително накиснати във вермут или бяло вино.
3
Затваря се добре, леко се посолява и се овалва в брашно. Нагорещява се олиото и в него се запържва филето от двете страни.
4
В друг намазнен тиган се сипват боровинките, нишестето, предварително размито с малко студена вода, гренадинът и сокът от накиснатите стафиди. Сервира се разрязано на две с гарнитура от задушени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта