Телешко терияки със зелени чушки
Лора и Стоян
![]() |
600 г пилешко филе 350 г зелени камби 200 мл готварска сметана 50 мл бяло вино 3 с. л. зехтин 1 кубче пилешки бульон 50 г кълнове по избор сол и бял пипер на вкус зелени подправки за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...