Пълнени камби със свинско и смокини
Лора и Стоян
![]() |
600 г телешко филе 300 г зелени чушки 1 с. л. нишесте 4 с. л. зехтин 3 с. л. соев сос 1/2 с. л. джинджифил 1 с. л. сусамово семе 1 ч. л. паста зелено къри 2 скилидки чесън |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...