Пилешки руладини с яйце и спанак върху бадемово канапе със сос "Рокфор"
Лора и Стоян
![]() |
800 г пилешко филе 1 щипка сол 2 с. л. царевично брашно 50 г сирене 1/4 връзка магданоз 2 яйца 500 г картофи сол и бял пипер на вкус 30 мл бяло вино 100 мл течна сметана 50 г сирене „Бри“ 50 г синьо сирене 30 г сирене „Ементал“ 4 с. л. зехтин мазнина за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...