Пилешко филе, пълнено с гъши дроб, с трюфел сос и пресни градински зеленчуци
Лора и Стоян
![]() |
600 г пилешко филе 2 с. л. горчица 1 с. л. мед 3 белтъка 200 г овесени ядки сол и бял пипер на вкус чери доматчета и кълнове за украса олио за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...