Агнешко бутче с картофи

Засищаща
Източник: Таня
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 27.11.2018
Агнешко бутче с картофи
 
Необходими продукти:
1 агнешко бутче
1,5 кг картофи
1 ч. ч. вино
краве масло
Сол и черен и червен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Агнешкото и целите, обелени картофи се слагат в дълбока тава.
2
Овкусяват се с подправки по желание.
3
Отгоре се поставят парченца масло.
4
Наливат се виното и вода, колкото да покрие продуктите.
5
Пече се под фолио до готовност на месото.
6
След това фолиото се отстранява и ястието се запича за още 30-40 минути.


Съвет:
Хапва се топло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: