Бяла риба с доматен сос и ароматна коричка
Лора и Стоян
![]() |
1 кг агнешка плешка 2 дафинови листа 2 клонки мащерка 4-5 стръка магданоз пармезан за поръсване 2-3 щипки смлян бахар 6-7 с. л. зехтин 1 в. ч. червено вино 1 кубче телешки бульон 2 моркова 4 скилидки чесън 4 стръка пресен лук 2-3 стерилизирани домата 5-6 сушени домата 50-100 г целина 1 пакет талятели 1 клонка розмарин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...