Тарт с яйца и колбаси
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2022 Винаги ме е страх дали не остават сурови в средата тези палачинки, така и не мога да събера смелост да ги направя...
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2017 Прекрасни!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2017 Вашата рецепта промени промени представите ми за американските палачинки, че се приготвят трудно. Страшно вкусни :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2016 Страхотен вкус! Също така са бързи за приготвяне :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2014 Мнооого вкусни! :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...