Шоколадово суфле
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет кори за баница (препоръчвам "Белла") 1 1/2 кг ябълки 3-4 ч. л. канела 100 г орехи 150 г краве масло 1 1/2 ч. ч. захар 50 мл олио пудра захар за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...