Австрийска чеснова супа

Дата: 17.09.2018
Източник: Kameliya
ТИТЛА: Експериментатор
Австрийска чеснова супа
 
Необходими продукти:
3 с. л. краве масло
3 с. л. брашно
7 скилидки чесън
750 мл телешки бульон
250 мл готварска сметана
няколко стръка див лук
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Скилидките чесън се обелват и се нарязват на тънки филийки.


2
Маслото се разтопява в тенджера. Когато стане достатъчно горещо, към него се прибавя брашното като се разбърква непрекъснато.


3
Чесънът се слага в тенджерата и веднага се залива с бульона и готварската сметана. Разбърква се енергично с тел за разбиване, за да не се образуват бучки.


4
Супата се оставя да ври на слаб огън 20 минути. Дърпа се от котлона и се овкусява със сол, див лук и черен пипер.


Съвети:
Може да се сервира с крутони от черен хляб.
Ако предпочитате по-силния аромат на чесън, може да добавите повече скилидки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Krasimir Gekov се регистрира в сайта.
Петя Банова се регистрира в сайта.
Katia Vasileva се регистрира в сайта.
МАРИЯНА се регистрира в сайта.
100ева се регистрира в сайта.
Gabriela Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта