Тарт с грозде и крем от маскарпоне
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2023 Сладкишът се хареса на всички, но франджипанът изобщо не се получи като във видеото или описанието. Стана гъста каша, с консистенция почти като тази за основата и нищо общо с кремообразната очаквана, даже и след прибавянето на още един жълтък и още алкохол. Плюст това беше доста повече от показаното. Дали бадемите не са прекалено много?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...