Сандвич с маруля, синьо сирене и яйце
Лора и Стоян
![]() |
4 багети или питки сол и бял пипер на вкус 2 с. л. зехтин 4–5 стръка магданоз 1 скилидка чесън 1 лайм 1/2 глава червен лук 1/2 маруля 3 с. л. маргарин 200 г пушена сьомга (лакса) копър и шайби лайм за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...