Баховски проломък

Дата: 09.02.2015
Източник: Силвия Маркова
ТИТЛА: Експериментатор
Баховски проломък
 
Необходими продукти:
за тестото:
1 ч. ч. топла вода
15 г мая за хляб
1 с. л. захар
3 с. л. олио
1/2 с. л. сол
400-500 г брашно
за заливката:
5-6 яйца
250 г сирене
1/2 ч. ч. свинска мас или краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Баховски проломъкОт продуктите се замесва меко тесто, което се оставя да втаса 45 минути. Разточва се питка с дебелина 1,5-2 см, слага се в намазнена тава и се оставя да втаса отново за още 10 минути.
2
Баховски проломък 2Приготвяме заливката от сиренето и яйцата.
3
Баховски проломък 3Изсипваме заливката върху тестото, което сме надупчили с вилица. Отгоре поръсваме с разтопената мас (масло).
4
Баховски проломък 4Печем около 30-35 минути в предварително загрята на 220 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта