Шкембе по лионски
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2017 Препоръчвам свински врат и червеното пилешко месо (бутчетата например), но и други части да сложите - няма да сбъркате.
Не се \"гледа\" в смисъл да отваряте капака - просто започва да се вижда пара, която подобно на тенджера под налягане излиза интензивно.
Впрочем на два пъти вече ядох приготвена в тенджера под налягане - и така става...
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Бихте ли споделили какъв вид свинско и пилешко месо са най-подходящи?!? Пилешкото от бяло месо или бут, свинското - врат, плешка или бут?!? И пак да попитам горе долу колко време и на какви градуси се пече, че няма как да се види кога е завряла, както пише в рецептата.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2016 Много вкусна става, но аз си мариновам преди това месото и след това го запечатвам на тиган. Сол и вода не слагам, защото смятам, че няма нужда.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2016 И сол не се слага!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2016 Не слагаме пушени продукти. Традиционната капама не е с пушени продукти.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...