Панирани калмари с къри сос
Лора и Стоян
![]() |
20 скилидки чесън 80 г филенца аншоа 60 г печени лешници 80 г краве масло 50 мл зехтин черен пипер на вкус | за зеленчуците: 1 краставица 2 моркова 2 зелени чушки 3 червени чушки 2 цикории |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...