Бъркан тутманик

Много бърз и лесен
Източник: Биска Стайко
ТИТЛА: Готвач
Дата: 25.11.2015
Бъркан тутманик
Бъркан тутманик
Бъркан тутманик
Бъркан тутманик
Бъркан тутманик
 
Необходими продукти:
600 г брашно
5 яйца
125 г краве масло
1 кофичка кисело мляко
500 г сирене
1 ч. л. сода за хляб
1 бакпулвер



Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват и към тях се прибавят разтопеното масло и натрошеното сирене.
2
Содата се слага в млякото да шупне и се сипва към сместа.
3
Добавя се смесеното с бакпулвера брашно.
4
Сместа се изсипва в намаслена тава и тутманикът се пече 30 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.



Съвет:
Може да проверите, дали тутманикът е изпечен с помощта на клечка за зъби.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: