Глазиран ананас
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2015 Много обичам бисквитена торта
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2015 Много обичам бисквитена торта. Дано да направим пак скоро. Ние обаче я правим без ядки (орехи).
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 много е хубава правим си я когато ни се прияде сладко
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Ликьорът е за аромат. Можете да опитате и без него, но според мен е по-хубаво с ликьор.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Възможно ли е без ликьор?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...