Бисквитена торта
Лора и Стоян
![]() ![]() |
1 1/2 ч. ч. брашно 1 ч. ч. захар 3/4 ч. ч. грис 1 кг ябълки 60 г краве масло 1/2 ч. ч олио 1/2 ч. ч. орехи (или бадеми - по желание) 2 ч. л. канела (или настъргана лимонова кора - по избор) 1 бакпулвер |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2015 Да,много добра идея за кафява захар,ще има карамелен вкус :), ще я пробвам и аз.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2015 По между другото съм я правила и с вариант на место бяла захар - кафява, а вместо грис фини овесени ядки
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2015 Тази рецепта е много хубава, правех я често през зимния сезон преди години, благодаря че ме подсетихте за нея - още утре ще я направя
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...